Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra webplanteskolen.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og webplanteskolen.dk.

 

Dokumentation og vejledning

Såfremt der findes produktbeskrivelse og brugervejledning til varen, følger disse med din leverance fra webplanteskolen.dk. Ønsker du uddybende rådgivning fra webplanteskolen.dk side, er denne af vejledende art.

Vi indestår for, at alle varer fra webplanteskolen.dk – opfylder kravene til CE-mærkning.

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra webplanteskolen.dk anses for sket, når du som forbruger får varen leveret. Forsendelsen af varer sker via holbaek-planteskole.dk og leveringstid varierer mellem 3-5 arbejdsdage, afhængigt af hvilken vare der er bestilt.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af webplanteskolen.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, webplanteskolen.dk har stillet dig i udsigt.

 

Pris og betaling

I vores butik kan du bestille dine varer online og betale med Visa og Mastercard. Beløbet trækkes fra din konto når ordren er afsendt og afsluttet. Alle priser på webplanteskolen.dk er inkl. moms.

 

Fortrydelsesret

Webplanteskolen.dk yder 14 dages fuld fortrydelsesret – gældende fra den dag, du modtager dine varer. webplanteskolen.dk skal underrettes om fortrydelsen senest 14 dage efter den dag varerene er leveret. Herefter skal du, som køber sende varerne retur inden for 14 dage efter din underretning til webplanteskolen.dk

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der må være forbundet med at returnere varen.

 

Fortrydelsesret, hvis varen er brugt

Du har fortrydelsesret på en brugt vare. En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, vil der forekomme en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til anden forbruger. En evt. værdiforringelse fratrækkes refunderingen.

Ved returnering har du som køber ansvaret for varerne – indtil disse er webplanteskolen.dk i hænde.

Varer der af nødvendige årsager er plomberede eller forseglede – kan ikke refunderes, såfremt du som køber bryder forseglingen eller plomberingen.

 

Reklamation

webplanteskolen.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov, som omfatter materiale- og fabrikationsfejl ved varernes normale anvendelse.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra webplanteskolen.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

 

Persondata

Der indsamles data  med henblik på at være i stand til at levere varerne og behandle din ordre.

webplanteskolen.dk opbevarer dine persondata i op til 3 år. Du har til hver en tid mulighed for at få slettet din data, ved at sende en mail til info@webplanteskolen.dk med emnet: Anmodning om sletning af persondata.

Du skal dog være OBS på at dette betyder at du ikke længere er kunde hos webplanteskolen.dk, og evt. rabatter og andre funktioner som er forbundet med din data, vil gå tabt. Du bliver en ny kunde hos webplanteskolen.dk.

Din data deles ikke med 3. part, andre end vores evt. leverandører, speditører og evt. marketingsplatform. Du vil på intet tidspunkt modtage henvendelser omkring noget som du ikke selv aktivt har takket ja til.

 

Oplysning om klagemuligheder

Ved klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos webplanteskolen.dk kan dette indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan ligeledes anvendes ved indgivelse af en klage. Dette er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse xx@yy.dk.