Mange tak fordi du tager dig tid til at læse om os. Vi håber, at du vil nyde at hente inspiration og handle med os i vores flotte webplanteskole. Hjertelig velkommen til.

Dansk ejet

Webplanteskolen.dk er en 100% dansk ejet online planteskole .

• WebPlanteskolen.dk er din online planteskole med mange tusinde pragtfulde varer, som du bestiller, og vi leverer. Vi leverer til hele Sjælland

Webplanteskolen.dk

Vi leverer blomster, planter, buske, træer og tilbehør på hele Sjælland. Kort sagt: Alt, hvad du kan købe på en planteskole, kan du købe hos os online i bedste kvalitet.

Sådan gør du, når du bestiller varer

Når du bestiller varer på webpkanteskolen.dk, fungerer det som i enhver anden online butik. Du kan enten lade dig inspirere af vores flotte udvalg og benytte kategorierne til at finde lige netop de varer, som du ønsker dig allermest. Du kan hele tiden i venstre side se, hvor du er på sitet og med et klik navigere videre til næste kategori eller vare. På varen kan du se billeder og læse en beskrivende tekst, som kan hjælpe dig i dit valg.

Du kan også vælge blot at bruge søgefeltet i toppen af webplanteskolen.dk. Her skriver du den plante eller specifikke vare, du søger, så dirigerer siden dig direkte til varen. Herfra er det blot et klik, så står du i kassen og kan gennemføre din betaling og afgive leverings adresse osv.

Hvad gør vi, når du har bestilt varer

En professionel gartner vil herefter med omhu nøje udvælge dine produkter. Produkterne sættes mørkt, i kølerum eller hvad der kræves, så varerne holder sig optimalt.

Hvordan leveres dine varer?

Vi leverer selv planterne på rute – typisk 1 gang om ugen i dit område. På leveringsdagen pakkes dine varer nænsomt og kvalitetsbevidst på vores bil og bliver transporteret direkte til din dør inden for max. 8 timer. Her er vi unikke.

Enkelte produkter, som er velegnet til traditionel pakkelevering og som ikke er omfattet af krav om plantepas kan i nogle tilfælde leveres med fragtmand.

Skulle en vare være i restordre, får du besked om, hvornår levering vil finde sted.

Hvis du ikke er hjemme, når vi leverer, sætter vi varerne i din indkørsel eller efter dine anvisninger.

Vores baggrund – din kvalitet og tryghed

Vi er en planteskole med mange års erfaringen. Den nuværende indehaver Niels Bergen, der har en uddannelse som Planteskole Gartneritekniker som baggrund, har på begge sider gartnere i familien i fire generationer bagud og han overtog tilbage i 2003 Planteskolen fra hans forældre, Alice & Claus, der havde drevet den siden 1986, hvor også Niels startede på planteskolen.  Alice & Claus havde drevet planteskole i Broby, syd for Sorø, siden slutningen af 60’erne men havde lyst til mere, så da Holbæk Planteskole kom til salg valgte de at overtage den, da de så et større potentiale i Holbæk og omegn og også Holbæk Planteskoles placering taget i betragtning ved indgangen til Odsherred og dermed de mange fritids huse i dette område.

Holbæk Planteskole har været placeret på forskellige adresser omkring Holbæk og startede i Taastrup Høj tilbage i 1920’erne. Den nuværende placering har været hjemadressen i de sidste ca. 60 år.

Der har i gennem tiden været produceret mange forskellige arter af planter og i dag er der stadig produktion af diverse stauder og buske.

For os handler det også om at bringe mennesker med et overskud sammen med mennesker med et behov. Vi arbejder sammen med jobcentre og søger at skabe muligheder også for dem, der kommer fra kanten af arbejdsmarkedet. Vi aflaster haveejeren i hverdagen, ved at gøre det nemt at købe og få leveret planter online samt at få havehjælp.