Mosfri

208,95 DKK

Beskrivelse

Ecostyle Mosfri

Børn elsker at lege på en smuk og slidstærk græsplæne. Men
hvis græsplænen mere ligner en mosplæne, hvad gør du så?
En simpel, hurtig og sikker løsning er at bruge MosFri.

Du sørger på den måde samtidig for, at græsplænen stadig vil være et trygt sted for børnene at lege. MosFri indeholder mættede fedtsyrer, som vil gøre at mosset visner og dør. Mættede fedtsyrer findes også i naturen, og bliver nedbrudt hurtigt. Hele familien, både børn, voksne og kæledyr, vil hurtigt kunne benytte haven igen – trygt, og helt mosfri.

Tip: Sådan får du mere græs på din græsplæne:
Fjern mosset med MosFri. Herefter skal du skabe gode vækstbetingelser for græsset, sådan at mos får svært ved at vokse. Modsat græs, kan mos godt lide at jorden er fugtig, hvilket den typisk er i skyggen. Tænk over, om du kan få mere sol i haven. Husk også at tjekke din jord. Er den meget kompakt, og er der ikke særlig mange regnorm, så skal du lave lufthuller. Hvis du bruger lidt kalk og plænegødning, vil det sikkert også have en god effekt.

Se her hvordan du får en perfekt græsplæne med 3 enkle trin.
Brugsanvisning:
MosFri er et koncentrat, som skal blandes op med vand, jf. doseringanvisningen på MosFri flasken. Vand plænen med blandingen, ved brug af en vandkande med spreder, eller spredebom. Efter få dage visner mosset, og græsset vil nu brede sig. Hvis der er meget kraftige og tykke forekomster af mos, kan det være nødvendigt at behandle mosset to gange. Det anbefales også at du fjerner det bekæmpede mos, og eftersår græsplænen, hvis der er meget kraftige mosangreb.

Hvis MosFri kommer i kontakt med fliser, jernoverflader m.m., kan der opstå forbigående misfarvninger, men ingen varige skader.

Yderligere information

Vægt5 kg